Pages

Pages - Menu

Pages - Menu

петък, 10 януари 2014 г.

Салата "Слънчоглед"

Продукти:

сварено бяло пилешко месо -200г,

задушени гъби -200г,
3 сварени яйца,
сирене/кашкавал- 100г,
маслини без костилка -150г,
майонеза -1 кутийка,
чипс 1 малка опаковка,
черен пипер,
лимонов сок 

Приготвяне:


Задушените гъби,2 яйца ,свареното месо,част от маслините,кашкавала се нарязват на ситно объркват се майонезата и се поставят в плато заглаждаме,отстрани редим чипса като листа на слънчоглед,в средата поставяме разполовените маслини,настъргваме в средата малко кашкавал и жълтъка от третото яйце и поднасяме охладена.


източник:тук