Pages

Pages - Menu

Pages - Menu

петък, 18 юли 2014 г.

Пилешки кюфтета с кашкавал и топено сирене





Продукти за около 10 кюфтета:


  • 300 гр. пилешко филе
  • 70 гр. рендосан кашкавал
  • 1 триъгълно топено сирене
  • 3 суп. л. майонеза
  • 1 яйце-пожелание
  • 1 филия хляб-блендирана (галета)
  • сол
  • черен пипер



Приготвяне:


  1. Пилешкото филе се нарязва на малки парчета и се блендира към него се прибавят кашкавала,топ. сирене,майонезата,(яйцето),галетата,сол,черен пипер.
  2. Разбърква се хубаво и с намаслени ръце се оформят кюфтенца.
  3. Пържат се  в  добре загрята  мазнина до готовност.
  4. Сервират се със сос по избор  и салата според сезона.


Няма коментари:

Публикуване на коментар