Pages
▼
Pages - Menu
▼
Pages - Menu
▼
Пилешки кюфтета с кашкавал и топено сирене
Продукти за около 10 кюфтета:
- 300 гр. пилешко филе
- 70 гр. рендосан кашкавал
- 1 триъгълно топено сирене
- 3 суп. л. майонеза
- 1 яйце-пожелание
- 1 филия хляб-блендирана (галета)
- сол
- черен пипер
Приготвяне:
- Пилешкото филе се нарязва на малки парчета и се блендира към него се прибавят кашкавала,топ. сирене,майонезата,(яйцето),галетата,сол,черен пипер.
- Разбърква се хубаво и с намаслени ръце се оформят кюфтенца.
- Пържат се в добре загрята мазнина до готовност.
- Сервират се със сос по избор и салата според сезона.
Няма коментари:
Публикуване на коментар