Pages
(Преместване във...)
Начална страница
КАТАЛОГ
Аламинути
Баници
Бисквити
Бонбони
Бутер тесто
Гарнирани пити /Пици/
Дребни сладки
Еклери
Заливки за мусака
Катми и Палачинки
Кексове
Козунаци
Кремове и Мусове
Кулинарни идеи
Кулинарни книги
Кулинарни съвети
Месни салати
Месни ястия в гювечета
Месни ястия на тиган
Парфета
Пастети-Мусове-Хайвери
Пастички
Пити
Постни кюфтета
Постни супи
Постни ястия в тенджера
Постни ястия на тиган
Постни ястия на фурна
Предястия с месо и риба
Предястия с яйца
Предястия със зеленчуци
Пържени закуски
Салати есен-зима
Салати пролет-лято
Сиропирани десерти
Компоти
Сладка-Конфитюри-Мармалади
Сладки мъфини
Сладкиши
Солени кексове
Солени сосове
Соленки
Студени напитки
Тесто за пици
Рула
Торти
Тутманици и Милинки
Ястия с месо в тенджера
Ястия с месо на фурна
Ястия със спагети
Ястия с риба на тиган
Ястия с риба на фурна
Ястия с яйца
Зеленчукови консерви
Хлебопекарна
Микровълнова фурна - рецепти
Вестници,списания и книги
▼
Pages - Menu
(Преместване във...)
Начална страница
▼
Pages - Menu
(Преместване във...)
Начална страница
КАТАЛОГ
▼
Бобени кюфтета
Продукти:
1 чаша (от 300 мл.) пълна с боб
1 белтък
1 суп. л. кисело мляко
1 каф. л. сода
3 суп. л. галета
1/2 връзка магданоз
3-4 скилидки чесън
1 малка глава лук
черен пипер
чубрица
сол
За паниране:
Приготвяне:
Боба се сварява.Отцежда се поне 1 час.Лука,чесъна и магданоза се нарязват на ситно.
Прибавят се към сместа,заедно с белтъка,киселото мляко+содата.Разбърква се добре,
прибавя се галетата и подправките,отново се разбърква и се оставя 30 мин.
Правят се кюфтета,които се овалват първо в брашно,белтък-разбит,галета.Изпържват се в загрята мазнина.