Pages
(Преместване във...)
Начална страница
КАТАЛОГ
Аламинути
Баници
Бисквити
Бонбони
Бутер тесто
Гарнирани пити /Пици/
Дребни сладки
Еклери
Заливки за мусака
Катми и Палачинки
Кексове
Козунаци
Кремове и Мусове
Кулинарни идеи
Кулинарни книги
Кулинарни съвети
Месни салати
Месни ястия в гювечета
Месни ястия на тиган
Парфета
Пастети-Мусове-Хайвери
Пастички
Пити
Постни кюфтета
Постни супи
Постни ястия в тенджера
Постни ястия на тиган
Постни ястия на фурна
Предястия с месо и риба
Предястия с яйца
Предястия със зеленчуци
Пържени закуски
Салати есен-зима
Салати пролет-лято
Сиропирани десерти
Компоти
Сладка-Конфитюри-Мармалади
Сладки мъфини
Сладкиши
Солени кексове
Солени сосове
Соленки
Студени напитки
Тесто за пици
Рула
Торти
Тутманици и Милинки
Ястия с месо в тенджера
Ястия с месо на фурна
Ястия със спагети
Ястия с риба на тиган
Ястия с риба на фурна
Ястия с яйца
Зеленчукови консерви
Хлебопекарна
Микровълнова фурна - рецепти
Вестници,списания и книги
▼
Pages - Menu
(Преместване във...)
Начална страница
▼
Pages - Menu
(Преместване във...)
Начална страница
КАТАЛОГ
▼
Тесто за пица - II вид
Продукти за 1 пица :
250 гр. брашно
1 ч.л. суха мая
1/2 ч.л. сол
1/2 ч.л. захар
1 с.л. олио
топла вода
Приготвяне:
Маята се разтваря във водата,добавя се захарта
и се оставя 15-20 мин. на топло да втаса.
Пресява се брашното със солта и се замесва
тесто.Накрая се прибавя олиото и се оставя
да втаса.