Pages

Pages - Menu

Pages - Menu

неделя, 16 февруари 2014 г.

Картофена салата с майонеза



Продукти:

7 картофа
150-200 гр. майонеза
3-4 с.л. кисело мляко
1 малка глава червен лук
1-2 стръка зелен лук
черен пипер на вкус
сол на вкус
лимонов сок/по желание/



Приготвяне:

Картофите се сваряват с кората. След като се сварят се накисват в студена вода и се оставят така за 1 час. Обелват се и се нарязват на средно едри парчета. И двата вида лук се нарязват на ситно. Прибавят се към картофите, заедно с майонезата, млякото. Овкусява се с  пипер, сол и лимонов сок. Разбърква се добре и се сервира.




  • По желание отгоре може да се настърже яйце.

Няма коментари:

Публикуване на коментар