Pages

Pages - Menu

Pages - Menu

петък, 28 февруари 2014 г.

Хайвер от грис с домашна майонеза




Продукти:


  • 1 ч.ч. грис
  • 3 ч.ч. вода
  • сол на вкус
  • 1/2 гл. лук и 
  • 3 скилид. чесън-рендосани
  • на ситно
  • сока и  кората от 1/2 лимон
  • майонеза


Приготвяне:


  1. Водата и солта завират и се сваля от котлона ,в нея се изсипва гриса и се бърка с дървена лъжица.
  2. Връща се на котлона и се бърка непрекъснато,да не стане на бучки,докато се сгъсти /2-3 мин./.
  3. Оставя се да изстине добре.
  4. В охладения грис се добавят майонезата,лука,чесъна,кората и сока от лимон и се разбърква добре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар