Pages
▼
Pages - Menu
▼
Pages - Menu
▼
Хайвер от грис с домашна майонеза
Продукти:
- 1 ч.ч. грис
- 3 ч.ч. вода
- сол на вкус
- 1/2 гл. лук и
- 3 скилид. чесън-рендосани
- на ситно
- сока и кората от 1/2 лимон
- майонеза
Приготвяне:
- Водата и солта завират и се сваля от котлона ,в нея се изсипва гриса и се бърка с дървена лъжица.
- Връща се на котлона и се бърка непрекъснато,да не стане на бучки,докато се сгъсти /2-3 мин./.
- Оставя се да изстине добре.
- В охладения грис се добавят майонезата,лука,чесъна,кората и сока от лимон и се разбърква добре.
Няма коментари:
Публикуване на коментар