Продукти: за 3 порции:
3 филии хляб
3 яйца
филийки кашкавал /или друго топящо се сирене/
краве масло или олио
счукан черен пипер
сол на вкус
гарнитура по желание -домат,кис. краставичка,гъби,маслини,салам,сирене
3 яйца
филийки кашкавал /или друго топящо се сирене/
краве масло или олио
счукан черен пипер
сол на вкус
гарнитура по желание -домат,кис. краставичка,гъби,маслини,салам,сирене
Приготвяне:
С помощта на чаша или формичка се прави дупка на филия хляб.
В добре загрят и намазнен тиган с незалепващо покритие се поставя филията,а в дупката се чуква яйце.
Посолява се и се поръсва с черен пипер.
След като се запече от едната се обръща от другата страна,слага се филийка кашкавал.
Така се прави и с останалите филийки.
Изчаква се да се разтопи и се сервира с гарнитура по желание.
В добре загрят и намазнен тиган с незалепващо покритие се поставя филията,а в дупката се чуква яйце.
Посолява се и се поръсва с черен пипер.
След като се запече от едната се обръща от другата страна,слага се филийка кашкавал.
Така се прави и с останалите филийки.
Изчаква се да се разтопи и се сервира с гарнитура по желание.
Ето нагледно как се приготвя:
Това е видео рецептата на ,която попаднах и се изкуших да ги приготвя,а те се приготвят наистина много бързо.
Подобни рецепти открити в интернет,не по-малко вкусни от Сандвичите на тиган:
Няма коментари:
Публикуване на коментар