Месото се нарязва на малки кубчета,а лука на едри полумесеци.
В подходящ съд с добре загрята мазнина се запържва месото ,докато се изпари течността,прибавя се лука и си пържи докато придобие карамелен цвят,но не прекалено дълго ,за да не се "стопи",т.т. да остане на мазнина.
Посолява се на вкус.
Накрая се поръсва с червен пипер и се оставя за по малко от минута на котлона.
Готовото ястие може да гарнирате с туршия и чаша червено вино.
Ооооо, това е едно от любимите у дома! Поздрави!
ОтговорИзтриванеИ при нас е така!Поздрави!:)
ИзтриванеКогато има свинско месо, май и при нас стана любимо - бързо и вкусно! :)
ОтговорИзтриванеПоздрави!