Pages

Pages - Menu

Pages - Menu

сряда, 26 април 2017 г.

Гювечета с гъби,топено сирене и пушено филе



Продукти: /количеството е по избор/

  • топено сирене
  • гъби-нарязани на филийки
  • пушено филе или друг колбас по избор-на кубчета
  • домати от консерва или лютеница,може и пресен домат
  • краве сирене-на филийки
  • яйца-за отгоре по едно на гювече
  • кашкавал-нарязан или настърган
  • подправки- чубрица,черен пипер,сол на вкус
  • олио или краве масло 


Приготвяне:

Всяко гювече се намаслява с олио или кр. масло и се слагат продуктите-краве сирене,домати,гъби,топено сирене,филе,подправки,яйце-може и разбито,резен домат,кашкавал,подправки,масло.
Продуктите и реда на подреждане в гювечетата може да е пълна инпровизация.
Наредените гювечета се слагат в студена фурна и се включват на мах,след като се загрее се намалява на 200-220*С и за около 15-20 мин. ще са готови.









Няма коментари:

Публикуване на коментар