Продукти: /количеството е по избор/
- топено сирене
- гъби-нарязани на филийки
- пушено филе или друг колбас по избор-на кубчета
- домати от консерва или лютеница,може и пресен домат
- краве сирене-на филийки
- яйца-за отгоре по едно на гювече
- кашкавал-нарязан или настърган
- подправки- чубрица,черен пипер,сол на вкус
- олио или краве масло
Приготвяне:
Всяко гювече се намаслява с олио или кр. масло и се слагат продуктите-краве сирене,домати,гъби,топено сирене,филе,подправки,яйце-може и разбито,резен домат,кашкавал,подправки,масло.
Продуктите и реда на подреждане в гювечетата може да е пълна инпровизация.
Наредените гювечета се слагат в студена фурна и се включват на мах,след като се загрее се намалява на 200-220*С и за около 15-20 мин. ще са готови.
Няма коментари:
Публикуване на коментар