Хармония в кухнята . . . с Яни
Хармония в кухнята . . . с Яни
Pages
▼
Pages - Menu
▼
Pages - Menu
▼
неделя, 7 януари 2018 г.
Кашкавалени топчета
Продукти:300 грама кашкавал,8 равни с.л. брашно,2 яйца,1 ч.л. бакпулвер
Приготвяне:Омесете продуктите до получаване на меко и лепкаво тесто. Оставете сместа 30 минути в хладилник.
След това с мокри ръце оформете топчета с големина на орех. Изпържете ги в горещо олио много бързо до получаване на лека златиста коричка.Може да ги оваляте в смлян корнфлейкс,както в моя случай.Може да се замразят във фризер и после директно без размразяване да се изпържат.Приготвят се супер бързо и са чудесно мезе за бира.Аз ги сервирам с млечно-чеснов сос от кисело мляко,настърган чесън,сол,копър(магданоз или черен пипер).
Още снимки:без корнфлейкс
Няма коментари:
Публикуване на коментар