Pages

Pages - Menu

Pages - Menu

събота, 3 март 2018 г.

Ястие с месо от пиле на грил

Перфектната рецепта за останало бяло месо от пилето на грил,приготвя се за минутки на тиган.

Продукти:
бялото месо от пиле на грил,2 кисели краставички,колбас по желание,4-5 гъби,1 малка глава лук,малко вода+1/3 гъбен бульон (или зеленчуков,по избор),уни или соев сос,чубрица,кашкавал и магданоз за поръсване,олио или зехтин,картофено пюре за канапе (от 2-3 картофа,сварени и намачкани,прибавено горещо прясно мляко около 1 ч.ч.,бучка масло,сол и черен пипер)

Приготвяне: В тиган се загрява олио/зехтин и се запържва лука,гъбите до златисто.Прибавя се нарязаното пилешко на парченца и колбаса на ивички.Задушава се няколко минутки и след това се прибавят нарязаните кис. краставички,бульона с водата (ако нямате бульон може и само с вода) и уни/соевия сос.Разбърква се много добре и се сваля от котлона.Сервира се върху канапе от картофено пюре.Поръсва се с настърган кашкавал и магданоз.

Няма коментари:

Публикуване на коментар