Pages

Pages - Menu

Pages - Menu

четвъртък, 14 март 2019 г.

Китайски кокосов крем



Продукти:

кокосово мляко- 1 ч.ч., от 200 мл.
захар- 100 гр., бяла или кафява
яйца- 4 бр.
ванилия- 1/2 бр., есенция



Приготвяне:
Яйцата и захарта се разбиват добре, прибавя се кокосовото мляко и ванилията.Сместа се прецежда и разпределя в огнеупорни купички.Може и във форма за кекс.Купичките се поставят в по-голяма тава и се налива гореща вода до половината на формите.Слага се в предварително загрята фурна на 150 градуса.Пече се 35 минути, до златист цвят.След това се изважда от фурната и се охлажда.По желание се обръща в чиния и се украсява с нарязани плодове, поръсва се с пудра захар и се слагат листенца мента.




2 коментара: