Хармония в кухнята . . . с Яни
Хармония в кухнята . . . с Яни
Pages
▼
Pages - Menu
▼
Pages - Menu
▼
четвъртък, 14 март 2019 г.
Китайски кокосов крем
Продукти:
кокосово мляко- 1 ч.ч., от 200 мл.
захар- 100 гр., бяла или кафява
яйца- 4 бр.
ванилия- 1/2 бр., есенция
Приготвяне:
Яйцата и захарта се разбиват добре, прибавя се кокосовото мляко и ванилията.Сместа се прецежда и разпределя в огнеупорни купички.Може и във форма за кекс.Купичките се поставят в по-голяма тава и се налива гореща вода до половината на формите.Слага се в предварително загрята фурна на 150 градуса.Пече се 35 минути, до златист цвят.След това се изважда от фурната и се охлажда.По желание се обръща в чиния и се украсява с нарязани плодове, поръсва се с пудра захар и се слагат листенца мента.
Запазвам за проба, звучи чудесно!
ОтговорИзтриванеБлагодаря, непременно опитай! :)
Изтриване