Pages

Pages - Menu

Pages - Menu

четвъртък, 6 юли 2023 г.

Хрупкави банички пурички на фраера

 




Продукти:


3-4 фини кори за баница и баклава 

Около 100 гр. натрошено сирене 

1/2 ч.ч. прясно мляко 

1-2 с.л. олио


Приготвяне:


Взима се 1 кора и се намазва със смесените мляко и олио с помощта на четка. Прегъва се на половина и разрязва на две през средата ,за две банички. Отново се намазва и от към късата страна в края се слага сирене. Навива се стегнато рулце. Нареждат се в тава с хартия или направо на решетката на фраера. Отново се намазват със смесените мляко и олио.

Пекат се без обръщане на 200*С за 10 минути.  

Получават се много вкусни и хрупкави бързи  банички за закуска. 











Няма коментари:

Публикуване на коментар