Яйцето се разбива със солта, прибавят се брашното и газираната вода. От получената смес се изпичат 4 палачинки. Всички сирена за плънката се смесват, разпределят се върху палачинките и се завиват на пакетчета. (аз замених пушеното сирене и кашкавала с 50 грама пушен кашкавал). Количеството на продуктите за пълнежа ги увеличих малко, тъй като ми се видяха недостатъчни. Също така, реших да не ги завивам на пакетчета, а на рулца. Преметнах двата странични края навътре и навих на рулца. Плънката нанесох по цялата палачинка, за да се усеща. Рулцата ( пакетчетата) се топват последователно в брашно, разбито яйце и галета, разбъркана с мак и сусам и се изпържват до златисто. Сервират се топли със салата по ваш избор.