Карамелизирайте 10 -те супени лъжици захар.Разпределете го на дъното на кексова форма. Оставете го на страна да изстине и да се втвърди. В купа разбийте до побеляване яйцата и захарта. Прибавете прясното мляко и ванилията,разбъркайте добре.Излейте върху вече добре изтиналия карамел. От продуктите за блата пригответе кексово тесто. Излейте го на тънка струя върху сместа на крем карамела.Ако е в тавичка,излейте сместа точно в средата на съда,ако е кексова форма с кръгови движения разпределете сместа пак в средата. Не се притеснявайте,че двете смеси ще се смесят или,че някъде сте сипали повече смес ... При самото печене,сместа изплува на повърхноста и се разпределя равномерно! Пече се на водна баня,като водата която наливаме в голямата тава е гореща,а и не трябва да завира при печенето.Ако това започне да се случва - няма страшно ! Просто долейте малко студена вода. Ако допуснете да ви заври водата,карамела ще стане на шупли,но това няма да повлияе на вкуса на сладкиша! :) Печете на 160 градуса за около 50-60 минутки. Изключвате фурната,вадите сладкиша заедно с тавата и го оставяте да изстине.Вече изстинал добре -покрийте го със фолио и го приберете в хладилника за една нощ заедно с тавичката с вода. След като го извадите от хладилника - внимателно освободете страните,ако е залепнало и го обърнете в поднос.Карамеленият сироп бавно се стича и напоява блата.