Хармония в кухнята . . . с Яни
Хармония в кухнята . . . с Яни
Pages
▼
Pages - Menu
▼
Pages - Menu
▼
понеделник, 1 октомври 2018 г.
Мариновани свински ребра на фурна
Продукти:
ребра- около 1,500 кг.
кетчуп - 2 с.л. /или домашен- Домашен кетчуп с лук и подправки/
червен пипер - 1/2с.л.
соев сос - 1 с.л.
мед - 2 с.л.
зехтин - 1 с.л.
уиски - 2 с.л.,или ракия
черен пипер,смлян
чесън на прах или настъргани скилидки
Приготвяне:
Всички съставки се разбъркват до хомогенна смес и с четка се намазват обилно.
Мариноват се 1 нощ в хладилник.
Слагат се в алуминиева тавичка за еднократна употреба,налива се 1 пръст вода и се пекат на долна скара.
Пекат се в загрята на 200 градуса фурна до хубав загар.
Няма коментари:
Публикуване на коментар