Продукти:
3 обезкостени пилешки пържоли от бутче,без кожата
Подправка за барбекю
Червен пипер
Черен пипер
Олио
За соса:
1/2 кофичка кисело мляко
1 малък сварен и изстуден картоф
Сол на вкус
Няколко скилидки пресован чесън
1 кутийка майонеза
Гарниране:
Нарязани червени домати и краставици
Червен лук на лунички нарязан
Пържени картофи
Още:
Домашни питки за дюнер ,линк към рецептата
Приготвяне:
Месото се нарязва на малки късчета и слага в купа, прибавя се малко олио и подправка за барбекю и се разбърква. Пържи се на умерен огън и към края се добавя черен и червен пипер. Пържи се до златисто.
Всичко за соса се слага в купа и се пасира ,охлажда се в хладилник.
Върху питка се слага малко сос,от месото,пържени картофи, резени домати и краставица,червен лук и се навива на руло,може да се завие с хартия за печене. Отгоре се слага от соса по желание.
Чудесен е!
ОтговорИзтриване