Blogroll
Pages
- Начална страница
- КАТАЛОГ
- Аламинути
- Баници
- Бисквити
- Бонбони
- Бутер тесто
- Гарнирани пити /Пици/
- Дребни сладки
- Еклери
- Заливки за мусака
- Катми и Палачинки
- Кексове
- Козунаци
- Кремове и Мусове
- Кулинарни идеи
- Кулинарни книги
- Кулинарни съвети
- Месни салати
- Месни ястия в гювечета
- Месни ястия на тиган
- Парфета
- Пастети-Мусове-Хайвери
- Пастички
- Пити
- Постни кюфтета
- Постни супи
- Постни ястия в тенджера
- Постни ястия на тиган
- Постни ястия на фурна
- Предястия с месо и риба
- Предястия с яйца
- Предястия със зеленчуци
- Пържени закуски
- Салати есен-зима
- Салати пролет-лято
- Сиропирани десерти
- Компоти
- Сладка-Конфитюри-Мармалади
- Сладки мъфини
- Сладкиши
- Солени кексове
- Солени сосове
- Соленки
- Студени напитки
- Тесто за пици
- Рула
- Торти
- Тутманици и Милинки
- Ястия с месо в тенджера
- Ястия с месо на фурна
- Ястия със спагети
- Ястия с риба на тиган
- Ястия с риба на фурна
- Ястия с яйца
- Зеленчукови консерви
- Хлебопекарна
- Микровълнова фурна - рецепти
- Вестници,списания и книги
понеделник, 1 октомври 2018 г.
Домашен кетчуп с лук и подправки
Продукти:
домати- 4 кг.
захар- 3/4 ч.ч.
лук- 8 глави
оцет- 1 к.ч.
сол- 2 с.л.
канела- 1 ч.л., по желание
черен пипер-1 ч.л., смлян
индийско орехче- 1/4 ч.л.
кимион- 1 ч.л., смлян
Приготвяне:
Доматите се измиват и минават през машинка ,която отделя семките и люспите.
Лукът се почиства и измива,настъргва се на ренде.
Доматеният сок,лукът,солта и оцета се варят около 1 час на умерен огън.
След като изстине се пасира.
Отново се слага на огъня и се добавят останалите подправки, вари се до сгъстяване.
Насипва се в стъклени бутилки и се стерилизира 10-15 минути.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Popular Receipes
-
Рецептата е от Сборник рецепти за заведенията за обществено хранене,много точна и вкусна рецепта :) Получава се голямо количе...
-
Много лесен,икономичен само с 1 яйце и много сочен кекс с добавки по Ваш вкус.За направата му не е нужен миксер,само се разбърква и готово!...
Няма коментари:
Публикуване на коментар