Blogroll
Pages
- Начална страница
- КАТАЛОГ
- Аламинути
- Баници
- Бисквити
- Бонбони
- Бутер тесто
- Гарнирани пити /Пици/
- Дребни сладки
- Еклери
- Заливки за мусака
- Катми и Палачинки
- Кексове
- Козунаци
- Кремове и Мусове
- Кулинарни идеи
- Кулинарни книги
- Кулинарни съвети
- Месни салати
- Месни ястия в гювечета
- Месни ястия на тиган
- Парфета
- Пастети-Мусове-Хайвери
- Пастички
- Пити
- Постни кюфтета
- Постни супи
- Постни ястия в тенджера
- Постни ястия на тиган
- Постни ястия на фурна
- Предястия с месо и риба
- Предястия с яйца
- Предястия със зеленчуци
- Пържени закуски
- Салати есен-зима
- Салати пролет-лято
- Сиропирани десерти
- Компоти
- Сладка-Конфитюри-Мармалади
- Сладки мъфини
- Сладкиши
- Солени кексове
- Солени сосове
- Соленки
- Студени напитки
- Тесто за пици
- Рула
- Торти
- Тутманици и Милинки
- Ястия с месо в тенджера
- Ястия с месо на фурна
- Ястия със спагети
- Ястия с риба на тиган
- Ястия с риба на фурна
- Ястия с яйца
- Зеленчукови консерви
- Хлебопекарна
- Микровълнова фурна - рецепти
- Вестници,списания и книги
вторник, 7 август 2018 г.
Лятната гозба с чушки на баба Злата
Продукти:
яйца- 3 бр.
чушлета- 2 бр., люти
домати- 3-4 бр., зрели
чушки- 3 бр., червени
чушки- 3 бр., зелени
сол на вкус
олио за пържене
магданоз-пресен, за поръсване
черен пипер-по желание
Приготвяне:
Целите чушките се надупчват с вилица, чушлетата също.В тенджера се загрява олио и се пържат до готовност.След това се изваждат и в същото олио се слагат белени и нарязани домати.Вари се до сгъстяване.Прибавят се обелените чушки и чушлета, както са цели не се режат и сол на вкус.После се чукват яйцата, без да се разбъркват и се похлупват.Готви се до готовност на яйцата.Накрая се поръсва със ситно нарязан пресен магданоз.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Popular Receipes
-
Трънка ( Prunus spinosa ) и Шипка ( Rosa canina ) Трънка Бодлив, силно разклонен храст с тъмносива кора. Листа...
-
Продукти: 1 пакет бисквити Житен дар 1 опаковка крем на Dr. Oetker без варене - ванилия 300 гр прясно мляко за кремът и още мал...
Чудесна бабина рецепта.
ОтговорИзтриванеБлагодаря!
Изтриване